Wie zijn wij

Wij zijn R.S. Muziek, een muzieklabel gevestigd in België en Nederland. We bestaan sinds 2015 en hebben een team van ervaren professionals die artiesten helpen om hun muziekcarrière te lanceren en te ontwikkelen.


We zijn gepassioneerd door muziek en we zijn toegewijd aan het helpen van artiesten om hun volledige potentieel te bereiken. We geloven dat elke artiest uniek is en we bieden maatwerk voor elk artiest.


Als je een artiest bent die zijn muziekcarrière wil lanceren of ontwikkelen, neem dan contact met ons op voor meer informatie. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Onze services

Boekingen

Wij zijn een boekingsbureau dat een breed scala aan artiesten vertegenwoordigt, van lokale bands tot internationale sterren. Wij hebben een team van ervaren boekers die samenwerken met jou om de perfecte artiesten te vinden voor jouw evenement.

Muziekproductie

Wij zijn een muziekproductiebedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van hoogwaardige muziekproducties. We hebben een team van ervaren producers, engineers en muzikanten die samenwerken om jouw ideeën om te zetten in muziek.

Videoproductie

Videoclips worden vaak gebruikt om muziek te promoten. Ze kunnen worden gebruikt om een ​​nieuw liedje onder de aandacht te brengen, of om een ​​al bestaand liedje te promoten. Videoclips kunnen ook worden gebruikt om een ​​artiest te promoten. Ze kunnen een ​​artiest helpen om een ​​persoonlijkheid te ontwikkelen en een band op te bouwen met het publiek.

Live optredens

Wij zijn een boekingsbureau dat gespecialiseerd is in het boeken van live optredens. We hebben een team van ervaren boekers die samenwerken met jou om de perfecte act te vinden voor jouw evenement. We begrijpen dat het boeken van een live optreden een complexe taak kan zijn, daarom zijn wij er om je te helpen. Wij nemen alle zorgen uit handen en zorgen ervoor dat jouw evenement een succes wordt.

Management

Wij zijn een boekingsbureau dat gespecialiseerd is in het managen van artiesten. We hebben een team van ervaren managers die samenwerken met artiesten om hun carrière te lanceren en te ontwikkelen.
We begrijpen dat het managen van een carrière een complexe taak kan zijn, daarom zijn wij er om je te helpen. Wij nemen alle zorgen uit handen en zorgen ervoor dat jouw carrière een succes wordt.

Digitale sales en distributie

De digitale muziekindustrie is in de afgelopen jaren enorm gegroeid. Steeds meer mensen kopen en luisteren naar muziek online. Dit biedt platenlabels nieuwe mogelijkheden om hun muziek te verkopen en te distribueren.
Er zijn verschillende manieren om muziek digitaal te verkopen. Een veelgebruikte manier is om muziek te verkopen via online muziekwinkels, zoals iTunes, Amazon, Spotify en Apple Music.

Royalty administratie

Royalty administratie is het proces van het verzamelen en uitkeren van royalty's aan artiesten en andere rechthebbenden. Royalty's zijn de betalingen die worden gemaakt voor het gebruik van muziek, zoals het streamen, downloaden, verkopen en uitzenden van muziek. Royalty administratie wordt vaak uitgevoerd door een royalty administratie bedrijf. Dit bedrijf verzamelt royalty's van verschillende bronnen, zoals streamingdiensten, downloadservices, retailers en radiostations. Vervolgens verdeelt het bedrijf de royalty's onder de rechthebbenden, zoals artiesten, songwriters, uitgevers en producers.

Events

Wij zijn een boekingsbureau dat gespecialiseerd is in het verzorgen van evenementen. We hebben een team van ervaren professionals die samenwerken met jou om jouw evenement tot een succes te maken.
We begrijpen dat het organiseren van een evenement een complexe taak kan zijn, daarom zijn wij er om je te helpen. Wij nemen alle zorgen uit handen en zorgen ervoor dat jouw evenement een succes wordt.